25 okt. 2012

Söndagmorgon - regnet formligen HÄLLER ner och har gjort det 27 dagar i rad nu!!!!... Då kan nog många fråga sig "Vad ska vi göra idag då?"
Vi  (Kommunal sektionerna i Skellefteå) blev less att bara sitta hemma och titta på strilandet, så vi anordnade en familjeresa till Piteå havsbad...
Sex bussar startade från klockan halv nio på söndagmorgonen - lite väl optimistisk, för vi var i så god tid att vi fick vänta på insläppet kl 10.
Själv slog jag följe med mina underbara tonåringar samt världens bästa Anki med familj. Vi hade med oss matsäck så 16-åringarna skulle ÖVERLEVA (det är fantastiskt vad denna art kan trycka i sig i matväg) samt en massa skönhetsprodukter som vi absolut skulle använda... eller???
Dagen förflöt med tävligar nerför Piteås rutchbanor och avtalsfrågor, medlemsfrågor, flera mackor och blåbärspaj, lite studiefrågor och uppskattade ord som värmde i hjärtat... Och vips så var klockan 15 och bussarna skulle fyllas och påbörja färden hem.
 
Stort tack till alla som förgyllde dagen med sin närvaro och ett JÄTTETACK till de busschaufförer som rattade bussarna! Det gör vi om!!
 
Här nedan ligger studietanten utfläkt i ljusterapin som lyckligtvis hade öppet! Kändes som att vara på varmare breddgrader! Tjing och ha det bäst!!!






 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar