10 sep. 2012

Kommunals fortbildingsdagar

Nu är vi igång - Kommunal Skellefteås fortbildningsdagar för arbetsplatsombud...
Varje år utför Kommunal en utbildningsdag för att stärka ombuden i deras uppdrag. Olika teman följer våra spår, det har varit allt från kollektivavtal, meningen med föreningen, fokus på lagar osv osv... Vi försöker förnya oss varje år att gå igenom något som känns aktuellt just nu.
Vi håller alltid (iaf de senaste åren ) till på Medlefors folkhögskola.  Fantastisk mat, härliga lokaler, trevlig personal och framförallt vi får vara på arbetarrörelsens folkhögskola här i Skellefteå.
I år fyller ju skyddsombudsrollen 1oo år och det "firar" vi med att ha en dag med fokus på arbetsmiljö. Vi hinner även med att prata lite om löneavtalet samt gången från motion -> avtal. 
Så nu håller vi tummarna att de flesta av våra ombud tar chansen att förkovra sig samt träffa likasinnade under några timmar de närmaste veckorna! Anmälning gör ni till Kommunals expedition och dagarna sker förvaltningsvis. Även spännande o intressant att under fika o lunch ta möjligheten att få feedback och prata utanför agendan!
Här ser ni ett litet axplock ur det som vi tar upp under dagen!
Tänk på;
"Tillsammans med goda kamrater kan vi klara ALLT!"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar